Meer resultaten voor pastel

pastel
Pastelkrijt Wikipedia.
Pastelkrijt of pastel is een soort krijtstift om mee te tekenen en bestaat in de varianten hard pastelkrijt, oliepastelkrijt en zacht pastelkrijt. In tegenstelling tot wat de naam zou doen vermoeden, kunnen met pastel ook zeer felle kleuren verkregen worden.
penny board aanbieding
Pastel 8 definities Encyclo.
wen, lak en metaalverf vermengd met porseleinaarde enz. Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/cali003nieu01/cali003nieu01_0019.htm.: De pastel is een droge pasta, die bestaat uit fijngemalen pigmentpoeder en uit bindmiddelen gom of hars, in de vorm van een rond of vierkant staafje gegoten. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/11099.:
kinderbehang
pastel WikiWoordenboek.
Engels: pastel en. Spaans: glasto es m, hierba pastel es v, pastel es m. Het woord pastel staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd pastel herkend door.
inbouw gaskookplaat
Pastel Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Pastel of met Pastel in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Pastel inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Pastel en verwijzingen daarnaartoe.
uiltjes behang babykamer
Pastel Feestartikelen Hieppp.
8 bordjes in 4 pastelkleuren met een goud randje. Meri Meri Pastel Borden 4 kleuren 8 stuks 23 cm. 8 borden in 4 pastelkleuren met een goud randje. Meri Meri Pastel Servetten 4 kleuren 20 stuks. 20 servetten in 4 pastelkleuren voor feestelijke gelegenheden.
gothic
Pastelkleur Wikipedia.
Echter van alle kleuren kan wel een pastelversie gemaakt worden. Van oorsprong is pastel de franse naam voor wedeblauw, een kleurstof die uit de plant wede Isatis tinctoria werd gewonnen, totdat deze kleurstof verdrongen werd door de betere verfstof indigo.
pastel Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: pastel DE pastel ES pastel FR. Vertalingen pastel ENNL. of colours pale, containing a lot of white: a soft pastel green.

Contacteer ons